Heerlijke verse gerechten

Wok Garden staat bekent om onze live-cooking met ervaren chefs en een ruim buffet met meer dan 150 Aziatische en Europese gerechten.
Ontdek het restaurant

ALL YOU CAN EAT

Bij Wok Garden is het grenzenloos genieten van een variatie aan wereldgerechten. De ervaren chefs van Wok Garden zorgen voor een spectaculaire live-cooking ervaring en een heerlijk avondje uit.

Of je nu een liefhebber bent van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, u kunt het vinden bij ons all-in restaurant. Van Argentijnse steak tot Japanse sushi, van verse frietjes tot gezonde salades, u vind het allemaal bij Wok Garden.

Onze Keukens

Dit kun je allemaal vinden bij ons in het restaurant: soep, broodjes, voorgerechten, saladebuffet sushi’s, bakplaat, wok, grill, ijsbuffet, desserts (huisgemaakt), chocoladefontein, frisdranken, koffie, thee, slushpuppy, sap, Tapbier en Wijn

Lees onze reviews!

De locatie is top en het personeel is heel gastvrij. Er is een heleboel keuze uit gevarieerd eten wat allemaal vers is. Er is ook een schattige robot die helpt in de bediening. De kinderen vinden deze fantastisch. En top tent om heen te gaan.

Patricia Smaal

Tevreden gast

Ontzettend goed en mooi restaurant. Heel veel keus zoals warm en koud. Vriendelijk personeel en er rijdt zelf een robot rond waar je je borden en glazen op kan zetten, personeel haalt dit ook op. Wij komen zeker hier terug!!

Melissa Van Ek

Tevreden gast

Super. Lekker eten. Alles smaakt heerlijk en vers. Genoeg keuze. Kinderen betalen per leeftijd dat is fijn. Helemaal top. We gaan er vaak naartoe.

Maria van Rooy

Tevreden gast

Leuk restaurant gezzelig lekker eten en drinken voor alle in prijs zekker aanrader

Ron

Tevreden gast

Al onze reviews lezen?  Klik hier!