PRIJZEN(2 uur)

U betaalt niet voor wat u eet of drinkt, maar voor het door u gekozen tijdsduur van uw verblijf.

Volwassenen

Maandag, woensdag en donderdag €37,50

Vrijdag en zondag €40,50

Zaterdag en feestdagen* €41,50

Verlenging per half uur €4,00

*Feestdagen/speciale dagen: Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, 1e en 2e Pasen, Koningsdag, Moederdag, Hemelvaart, 1e en 2e Pinksteren, Vaderdag, Sinterklaas, Kerstavond. M.u.v. kerstdagen.

Kinderen

Kinderen 0 jaar gratis

1 t/m 11 jaar per levensjaar €2,75

Verlenging per half uur €2,75

HET CONCEPT
WOK GARDEN

Het heerlijkste all-in arrangement 2 uur

We gaan ervan uit dat u, tenzij anders overeengekomen, 2 uur lang bij ons verblijft. Verlenging zonder afspraak is niet altijd mogelijk, vooral in het weekend en feestdagen.Wanneer het mogelijk is dat u toch langer verblijft, ook al is dit niet aangekondigd door u of één van onze medewerkers, wordt elk half uur of een deel daarvan als verlenging aangezien en wordt uw extra verblijf tegen onze verlengingstarieven berekend. Onze verlengingstarieven zijn €4,00 per half uur per persoon (m.u.v. kerstdagen).Het is niet mogelijk om de rekening te splitsen, dit om wachtrijen bij de receptie te beperken.

*Feestdagen/speciale dagen: Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, 1e en 2e Pasen, Koningsdag, Moederdag, Hemelvaart, 1e en 2e Pinksteren, Vaderdag, Sinterklaas, Kerstavond. M.u.v. kerstdagen.

Reserveer nu!

HET CONCEPT
WOK GARDEN

Het heerlijkste all-in arrangement 2 uur

Bij Wok Garden is het grenzenloos genieten van een variatie aan wereldgerechten. De ervaren chefs van Wok Garden zorgen voor een spectaculaire live-cooking ervaring en een heerlijk avondje uit. Of je nu een liefhebber bent van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, u kunt het vinden bij ons all-in restaurant. Van Argentijnse steak tot Japanse sushi, van verse frietjes tot gezonde salades, u vind het allemaal bij Wok Garden.

Reserveer nu!

GROEPEN &
VERJAARDAGEN

Als jarige bent u onze eregast bij Wok Garden.

Bij boeking van 10 of meer volwassenen, kan de jarige gratis eten en drinken als het feest binnen een week (voor of na uw geboortedatum) bij ons gevierd wordt. Hiervoor geldt: één jarige gratis per tien personen.

Vanaf 15 personen bieden wij u een groepskorting aan.
Deze bestaat uit een van de volgende opties:

1. U mag met de gehele groep een half uur langer genieten van ons arrangement.

Of

2. U krijgt 5% korting op de gehele rekening.

Onze acties zijn niet geldig op feestdagen/speciale dagen.

Een combinatie van meerdere speciale arrangementen (bijvoorbeeld jarige gratis eten en 5% groepskorting) is helaas niet mogelijk.

Neem contact op

Cadeaubonnen

Cadeautip? Een cadeaubon van Wok Garden is leuk om te geven maar zeker ook om te krijgen! Vanaf €15,00 Geldig een jaar na afgite, niet inwisselbaar tegen contanten, dient ineens te worden besteed.

Neem contact op

Lees onze reviews!

De locatie is top en het personeel is heel gastvrij. Er is een heleboel keuze uit gevarieerd eten wat allemaal vers is. Er is ook een schattige robot die helpt in de bediening. De kinderen vinden deze fantastisch. En top tent om heen te gaan.

Patricia Smaal

Tevreden gast

Heel lekker en goed eten!
2uur eten en drinken. Je bepaalt zelf wat je eet keuze genoeg.

Roberto Oerlemans

Tevreden gast

Een fijne plaats om gezellig met vrienden of familie een hapje te eten, veel keus in verschillende tafels. Volop keus voor jong en oud. Gezellige medewerkers en een fijne sfeer.

Richard

Tevreden gast

Veel keus, aparte gerechten, bakplaat en wok, sushi en veel toetjes. Vriendelijke bediening. Echt een aanrader.

Felice Jansen

Tevreden gast

Al onze reviews lezen?  Klik hier!